Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Får inte tänka de förbjudna tankarna om dig
Får inte titta på dig
Bara i smyg
lustar väcks
Jag hungrar efter din kärlek
Men jag måste lägga band på mig själv
ty du är en förbjuden människa
och jag kommer aldrig...
aldrig att få röra dig...
Men jag vill...




Övriga genrer av Grief
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief