Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlan

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i






Fri vers av Grief
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-08 14:19



Bookmark and Share


  Glensan
Vacker med desperat känsla,
väl förmedlad
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief