Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsoptimisten

Har alltid velat prova att spela harpa
Ett så mytomspunnet instrument
Elegant och så unik

Att dansa har jag velat lära mig länge
Att kunna uttrycka sitt inre i rörelser
Släppa taget och få vara fri en stund

Vill kunna måla den vackraste bild
Så andra kan se världen genom mina ögon
Skapa ett nytt perspektiv

Några av många erfarenheter jag vill skaffa mig
Det slutar dock alltid med att jag tänker
"Har hela livet på mig"
"Ska ta itu med det imorgon"

Två bekanta till mig gick precis bort
15 och 23 år gamla

Ni som nu läser detta
Ta vara på dagen
Som om det vore er sista




Fri vers av Grief
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief