Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu

Här sitter jag än
I poetens universum
Detta vakum mellan dröm och verklighet
Varken natt eller dag

Här läker jag
lekandes med ord
som får mintbiten
i mitt öga att smälta

I mitt rike
Där ner är upp
Och upp inte finns
Då mitt storslagna slott
Endast är ett dike








Fri vers av Grief
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief