Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själavandring

Mina ögonen är öppna
Dock ingen mening att du vinkar
Solen bländar mig

Hörsel har jag
Men slösa inte din tid på att tilltala mig
Ljudet når inte fram

Huvudet är närvarande
Lägg dock ingen tid på en visit
Jag är inte där

Så efter tonen, lämna ett meddelande




Fri vers av Grief
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-07 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief