Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat försök att uttrycka mig i ord

Jag vet inte vad jag ska skriva
Sitter här och stirrar med död blick på skärmen
Jag vet exakt hur det känns inuti
men kan inte få fram det i ord

Hur jag än vrider och vänder på det
slutar det med att jag raderar rad efter rad
Upptäcker att en hel timme smugit förbi
Och det jag åstadkommit är Ingenting

Men känslorna är kvar
Ligger hårt och trycker i mitt bröst
Försöker ännu en gång
men orden flyter ändå inte på som jag vill

Fastnar med mina tankar på låten som spelas
i min dammiga spellista
Varför är det så svårt?
Jag vill bara få ur mig allt
Läser igenom texten en gång till

Nej,nej,nej och nej
Allt är bara fel, det går inte att beskriva
Jag känner mig arg, ledsen, ensam, besviken och likgiltig
Allt på en och samma gång

Skiter fan i det här
Du kommer ändå aldrig ta dig tiden att läsa det här...




Fri vers av Grief
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 22:59



Bookmark and Share


    La Nausée
Om jag är en jag som inte är värt ett namn så måste det ändå poängteras hur en namnlös läste varenda ord. Ambivalensen bakom att känna sig arg, frustrerad, ledsen, bitter, ensam och likgiltig samtidigt känner han också igen. Finns det en plats för sådana som oss?
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief