Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dödar dig själv

Du dödar dig själv
Varenda gång du stoppar fingrarna i halsen

Jag vet att istället för att äta mat
Äter din kropp upp dig inifrån

Och varje dag dör en bit av vårt hopp
För du försvinner allt längre in i din kropp




Fri vers av Elfrida
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-06-27 22:50



Bookmark and Share


  Frida E
viktig och bra text det här!
2005-11-03

    vilsen
vet verkligen inte vad jag ska säga, känns som om allt du skriver blir så personligt, kanske är det lite tack vare ämnena, men du skriver så bra . blir helt fast när jag läser ! det är så det ska vara, när det är som sämst :P
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida