Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten om att få beskedet \"det är slut mellan oss\"


röster som talar

Rösten som talar
örat det hör
orden som smärtar
och kroppen dör

Blicken som frågar
Ögon som ser
Själen den saknar
den ville ha mer

Värken i hjärtat
orden är slut
känslorna kommer
Vart är du nu ?




Fri vers av silwermoon
Läst 616 gånger
Publicerad 2005-06-27 23:26



Bookmark and Share


  Jessica Kernell
Åh, vilken smärta! Det gör ont i mig..
Du har lyckats fånga alla "undringar"
2005-08-19

  Kiina
Den här är helt perfekt! Starka känslor!
2005-06-28

  Charly
En fin dikt om kärlekssorg som jag tar till mig direkt. Gillar ditt sätt att rimma!
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

silwermoon
silwermoon