Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Värme

Du kom in i mitt liv
så kärleksfull och fin
Jag kan bara älska dig
med kläder eller ej
Ditt varma leende gör
mig svag, glad så
innerligt värmande
Det behöver jag.




Övriga genrer av marie persson
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 11:24



Bookmark and Share


    eva m h
Värmen känns! :-)
2008-05-22

  friheten
Vacker
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson