Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i soffan med Raekwon.


Till alla dvärgar och blodiglar

Vem har kastat detta öde i havet på dig Ett satans vidrigt ångestmelankoliskt pianoöde Det här är världen & du & jag Du är bättre än allt utan att finnas Jag springer som du på en rak väg mot ära.

Du är ett solsken men det är inte mitt solsken Men du är ett solsken Det kan tyckas att vi inte är något annat än människor Jag har inget till övers för de levande döda.

Jag blöder långsamt.
Och dessutom har jag minnen.

Sammanträffanden och konsekvenser
Religion eller inte.

Nollställd av isen.

Tycker väldigt mycket om dig nu men man skall inte lyssna och lita på sådana som mig fast fan vad jag älskar dig ändå Dina gesters subtila skam Tinar upp Nu är det faktiskt väldigt synd om dig.







Fri vers av isidore
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-22 11:45



Bookmark and Share


  maia
applåderar trots utebliven fungerande applådbutton.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore