Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har aldrig gått i dansskola, men jag älskar att dansa....


Livets Samba

Hur gör man
när man dansar livets samba
ikädd vackraste röda klänningen
svarta danseskor
med flyt under sulan


med en kavaljer
så vacker
välfriserad
välklädd
svarta lackskor
men med oflyt under sulan
och orytm i kropp

släpp hans hand!


Dansa din egen dans
så fri, så sensuell
vildare, vackrare
så i takt med musik du älskar

Dansa hela natten och njut
Det finns andra med flyt under sulan
eller rytm i kropp som gärna följer livets dans
Valet är ditt, du för




Fri vers av Nic
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-06-28 00:10



Bookmark and Share


  Jenny Karlsson
Härligt skriven text
2005-06-28

    tanto
Medryckande och passionerat!
Det sägs att dansar man bra tillsammans har man samma rytm på andra plan också ;)!
Älskar för övrigt att dansa salsa...
2005-06-28

  Lindan
Älskar metaforer, och den här var inget undantag. Härligt skrivet"
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic