Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet ber dig hålla dig om munnen, fråga?

Jag är den enda häxbränningen någon inte ens kan komma i närheten av, så knip ditt brödhål, du är den enda som åtminstone sitter bredvid mig i elden Mysiga bålet Det finns inget att säga.

Alla är väldigt många procent men alla har snart huvuden på skaft, det skall
du förstå som " vad gällande det egna fördärvet, fördärvet är förgängligt som resten av... Ja träckapors vinröda skymning, ja blodiglar, lianer, myriader av lysande kärlekar. osläcklig tröst, lystna rådjur i kanten i hörnet i råddjurets; samvete. Nu nu är det slut Igen demoraliserad "

du kan väl se den där spindelgumman?

halvmonster, demonbakterie, satyrsten, panpartikel och isbitar från nifelheim Tittar man i djupet så är de alla samma sak

Färgad linser Det är ögon som bestämmer vad vi ser Fast dra åt helvete om du tror på det Purgatoriets skökor tar över luften vi andas, världen är nu igen en ond cirkel, ondska sprider sig från aura till aura, tror ni att Luften inte lever vi kommer aldrig bli oss själva igen om inte allt får börja om snart Den luften som vi snart inte kan andas utan att skända våldta och göra slut på varandra Men jag tror att de går mot sin undergång också, allt det så kallade onda Allt över snart nu nu nu snälla jag längtar mot all undergång också Men vad spelar det för roll.




Fri vers av isidore
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore