Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N är allt

Ni är allt jag behöver
Ni gör mig alltid så glad
för ni hjälper o förstår mig
om ni inte fanns skulle ajg bara vara inget
Att ha er vid min sida gör allt bra
Ni hjärta mig är likamed föralltid!
Ingen kan göra så jag slutar älska er<3




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter