Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet ej vart jag ska gå

Jag står här på mina tår
vet ej vart eller hur jag ska gå
Vill bara att du ska ska vara här o hålla mig kär
Vägen är lång men jag hoppas att den inte blir trång
För allt jag behöver är din hand så känns allt bra
Då den dagen du tar min hand så kanske vägen blir
både kortare o berdare
För allt jag behöver för att hitta är dig

Du&Jag<3




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter