Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försäkringskassan... jag säger bara det.


Avskedsbrev 22 maj



Hej Försäkringskassan!
När ni läser det här finns jag inte längre.
Då har jag lämnat den här hemska världen bakom mig.


Hej och välkommen till Askes avskedsbrev.
Du vet väl att du kan beställa buketter och blommor på min hemsida - www.askes.se


För att veta varför jag ska dö - läs 1
För att veta när när jag ska dö - läs 2
För att veta hur jag ska dö - läs 3
För andra frågor - läs 4
För att repetera alternativen - läs från början.











1. Just nu är det många som läser detta brev, du är placerad i kö.
Din plats i kön är 126. Beräknad väntetid - 2 timmar...och....3 minuter.









2. Just nu är det många som läser detta brev, du är placerad i kö.
Din plats i kön är 352. Beräknad väntetid - 9 timmar...och....14 minuter.








3. Just nu är det många som läser detta brev, du är placerad i kö.
Din plats i kön är 491. Beräknad väntetid - 12 timmar...och....2 minuter.







4. Avskedsbrevet är nu stängt, jag ber dig återkomma under dess ordinarie öppettider.







PS. Jag har sjukskrivit mig många gånger utan att vara det minsta sjuk! Hah!!




Fri vers av Askes
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 22:21



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Ojojoj, den var något att skicka till statsministern. Gillar den skarpt och har sparat den bland mina favoriter.

Kan inte påstå att jag är sams med Försäkringskassan. Skrev ett argt avskedsbrev till dem i höstas.

MVH/Kristina
2008-05-23

  tatjana
Haha!
Den var rolig :)
(lite tragisk också...)
2008-05-22

  thyra
Datoriserad byråkrati :) Härlig text!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Askes