Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för en underbar dag älskling...


våran bubbla




Du bländade mig med ditt sätt idag.
Jag gav mer av mig själv för det.
Kanske kan vi älska ostört om så bara för en stund.

Vi såg på varandra med jord över kinderna.
Vi dansade i trädgården och den blev vacker.
Vi klarar oss nog bättre i våran egna värld..




Fri vers av Michaela Förne
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-05-22 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne