Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagisbarn på riktigt

Han kom varje morgon, kl 6.30
D v s hans mamma kom
Med honom
Kl 18.30 stängde dagis
Strax innan, väldigt strax
Så kom hon och hämtade honom..

En sån mamma undrar man
Vad hon ska ha barn för
Och pappan… hm såvitt jag vet
Så fanns han inte alls, för jag
Såg honom aldrig..
Nu är han vuxen… undrar
Vad det blev av, honom.




Fri vers av LassO
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-05 01:20



Bookmark and Share


  Latifa Baker
och sen klagar mammor och pappor på dagis stängda sommarlov; dom vill ju ha semester för fan!

bra text! mkt bra
2008-06-06

  RogerIvan
För mig är detta en obehagligt text om förvaring.
Vi ser liknande långförvaring på ålderdomshemmen idag...
2008-06-05

  Dude
En hemsk vardag som jag inte riktigt förstår mig på. Håller med dig: \"varför hon ska ha barn...\"
2008-06-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Sådana frågor har jag hunnit ställa mig många många gånger, efter att ha arbetat med barn i över 40 år....
2008-06-05

    eva m h
Undringar på riktigt!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO