Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Längtan

Jag längtar att gå ut i skogen
över ängarna som är fulla av
blommor jag vill se dig möta mig
vi kan tala ut om allt även det
svåra som kommer gå vidare
vandra tillsammans resten av
livet hjälpa varandra att se det
det ljusa i livet jag tror att det
ska gå om vi hjälps åt. Jag längtar dit.







Övriga genrer av marie persson
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 10:58



Bookmark and Share


  friheten
Inte bara ord. en känsla som fler dela nog med dig. Väldig fin. Blir gald av denna dikt
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson