Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Härligt

Så roligt att möta denna dag
fyller mitt hjärta med välbehag.
Solen så skön värmer min kropp
kläderna åker av skulle gärna ta
mig ett dopp Men än är det för
tidigt att kasta sig i havet får nog
vänta till juni för att känna
välbehaget.




Övriga genrer av marie persson
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 11:13



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Men snart kan du bada =))
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson