Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allan Edwall über alles.



För en gångs skull ska titeln få säga allt.




Fri vers av Askes
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-23 13:56



Bookmark and Share


  ronny Andersson
Allan Edwall...bättre kan det inte bli...
2009-01-20

  Jonas Lindmark
amen to that!
2008-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Komisk titel!

Tänker på Dead Kennedys...
2008-05-24

    Melona
ja, han var
otroligt skicklig
och med ett varmt plir i blicken!
2008-05-24

  Daniel_78 VIP
Jag skrev en liten hyllning till Allan för några månader sedan.



Hommage till Allan



Den stackars lille Allan
han sprang till toalett
Men Allan blötte brallan
ty han höll inte tätt
Du stackars barn
som ej höll tätt
om du var snabb
ej detta skett
Sa mor till lille Allan
som sprang till toalett



.
2008-05-23

  Elaine.S VIP
Gillar honom skarpt...
2008-05-23

  Therés
mmm...JAG älskar (älskade) Allan Edwall...

När jag fick veta att han gått ur tiden så snyftade jag
-Emils pappa é död

Kanske PMS eller något den dagen ;)
2008-05-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara att lyssna till hans
texter och när han
sjunger dom, det är:
*******GULD******
han är: OUTSTANDING!
*******************
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Askes