Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en text jag måste spara.


Dikt om Cioran

jag skall glömma den fula kvinnan/häxan
och världens pinsamma truismer

allt jag rör vid
ibland som en röd varm vind
apokalyptisk som en hägring
det är en hägring
Maldoror på klippan en värld
en tid är död
slakthus iskallt en tortyrkammare
i grisens ögonvita
jag är ingen ingen färg
som inte finns jag finns
så fruktansvärt
tar hänsyn till mig?
inte inälvorna i snön
som ryker
tistlarna glädjen paniken
skuggan av ekot
korset i testiklarna
ingenting
så mycket mer av ingenting
hjärtat blev inte av sten
heller inga knivar i det hjärtat
bara trött eller kaotiskt ur fittan
den fostervarma varghålan
vill jag höra
ett isande skratt
ett skratt
som är en rök från mitt blod
som kastar mig
i tider
den här cykeln offrar allt
måste för att jag skall
medveten om blodet
det är jag aldrig längre




Fri vers av isidore
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 14:10



Bookmark and Share


  Cadena
Några oslagbara uttryck tillsammans:
korset i testiklarna
den här cykeln offrar allt
medveten om blodet

Inte illa!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore