Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

l´étranger

the stranger
inside me
ja
där sitter
han
bra

främlingen

statistiken säger
han
stannar




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 16:33



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Jag får bilder av att du nyss läst Albert Camus, och psykologistatistik i Lund (a la din introduktion), och att det passar livssituationen, liksom.

Ja, konsten ligger ju i att lära känna främlingen.

Ursäkta en flummig kommentar.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP