Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äldre text, skall sparas


Otitulerad

Dagens fjädrar kittlar mig så snabbt att mitt leende inte har någon rimlig chans att få vara kvar, natten kommer, o, intet är fruktan längre, riddare av månen.

Som frasgul papyrus Inne i varandra. Med Marschtakt ögon i glöd Pansarsjäl Älskad skräck. Vet ej Kan ej Får ej Vill inte, Åt helvete, men; Vad som helst, När som helst, Tid! Vilket gyckel! Rum! Säger man så? Frågor? Tror inte Åtminstone inte Det; Myriader Av uppenbart: Himmelen ett jävla sår. Hinner inte vakna Vilja bestämd Blixten står stilla.




Fri vers av isidore
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-24 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore