Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"you know who you are and I love you"


när skymningen smeker havet


en gång när skymningen
smeker havet
vill jag dra mina fingrar genom ditt hår
en gång när gräset låter
vinden böja det

vill jag lägga min hand mot din kind
en gång när
fåglarna kvittrar en sång
för kärlek
vill jag hålla din varma hand
och känna doften av din
hud mot min

en gång när havet smeker
strandens korn
vill jag vara din våg
av längtan
jag vill dra mina fingrar
genom ditt hår
när du håller dina
händer runt mitt hjärta

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-24 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~