Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


äntligen



äntligen sa han
och hon förstod honom med

soligt leende




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-24 13:42



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP