Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmyckenhet

 

Vet

vart jag borde gå

när

förmyckenheten tar över

 

prövning

rätt och fel

 

kan jag bara få

känna lugnet inom mig

en tid

inte sekund

 

slagsmålet

mellan för nära och för långt ifrån

mellan rädsla och trygghet

mellan kamp och uppgivenhet




Övriga genrer av Mona*
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-24 17:11



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja det där mittemellanstadiet är sällsynt
2008-05-26

  korpfjäder
Dina ord väcker en gammal bild - den där om skivans tredje sida. LP-skivor hade två spelbara sidor och en tredje osynlig mellan de två spelbara. Utan den skulle allt falla samman.... Men utan de två spelbara sidorna skulle inte heller den tredje existera.
Du beskriver lite av samma sanning.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*