Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad ett barns dop


47. Annas dop

Helige Fader
Jag lämnar mitt lilla barn
en stund i Din famn
Jag vill att hon skall heta Anna
Jag vill att Jesus
lägger sina välsignande händer
på mitt lilla barn
Han som säger
Låt barnen komma till mig
Döp dem
Lär dem
Gör dem till mina lärjungar
Lilla Anna blir född på nytt
av vatten och Helig Ande
Jesus säger
Jag skall vara med henne
hela livet
Lilla Anna välkommen in
i Guds stora familj




Fri vers av Maria T
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-25 11:16



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Rörande och ömt skrivet om sitt barns dop!
2008-06-02

  aol
vackert
2008-05-27

  anits VIP
Vackert lilla Anna välkommen
i Guds stora familj
2008-05-25

  Michaela Dutius
Välkommen lilla Anna säger jag också
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T