Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann en skatt idag


Jag fann en skatt idag,
en skattkista fylld av
guld och ädla stenar


Det var Framtidens skatt,


med mitt namn inristat
i skattkistans lock


och med ett testamente
att förvalta den


enligt mina önskemål


 




Fri vers av Nic
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-06-28 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic