Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi förbiser ofta både det ena och det andra och låter munnen gå för snabbt


Imperfecta enumeratio




Du vet Orsaken
till vad som hänt


Du vet att det inte finns
någon annan möjlighet


Du vet att vi måste agera
så och endast så


Du vet vad som
kommer att hända


Du vet hur jag tänker


Men Du begår tankefelet
ofullständig uppräkning
- imperfecta enumeratio


Det finns andra orsaker
Det finns andra möjligheter
Det finns andra sätt att agera
Det händer annat än du visste
Jag tänker annorlunda


Men du inser det inte nu,
vill inte inse det,
låter bli att tänka efter,
tänker fort, men fel,
men fort


Du beter dig tvärsäkert,
dumt, även om du inte är
dum jämnt


Du borde tiga först
och tänka i stället




Fri vers av boen
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-25 20:38



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Tänkvärda rader!
2008-05-25

  drakbruden VIP
....och hur många gånger har jag gått i den fällan....*L* Du sätter fingret på något som alla borde tänka på! Du får fram det väldigt bra!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen