Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras och karikatyr


Gubben i lådan

Gubben i lådan
Vad har du för dig
Förstår inte alls
dina turer i vals

Gubben i lådan
Vad är det som händer
Blir inte klok
Du är ju en tok

Gubben i lådan
Vad ska du göra
Jag vet att du vill
men du förblir still

Gubben i lådan
Hur vill du ha det
Upp eller ner
Vad är det som sker

Gubben i lådan
Vem vill du narra
Du vet att jag vet
din hemlighet

Gubben i lådan
far ut som ett skämt
Står där och skrattar
tror att jag fattar

Gubben i lådan
strax hoppar in
Ser inget mer
Så jag kryper ner






Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-25 20:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så är man avslöjad igen då?
Litet trist förstås, men å andra sidan,
ärlighet sägs ju vara längst...
...det är ju iallafall mest enkelt
att komma ihåg det som faktiskt
har hänt till skillnad mot det som bara
sägs ha hant, det önsketänkta,
tack C för att du gav mig en chans
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för