Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då man känner sig ensam och utanför. Utanför samhället och livet. Då man är mycket liten och mycket skör.


En flicka i en bubbla.

En flicka i en bubbla.
En flicka i en bubbla...
Har det inte lätt då världen känns så avlägsen.
En flicka i en bubbla.
En flicka i en bubbla...
Så vacker och svår på samma gång.
En flicka i en bubbla.
En flicka i en bubbla...
Ingen annan är så melankolisk som hon.
En flicka i en bubbla.
En flicka i en bubbla...
Har så svårt för att sova då natten smyger sig på.
En flicka i en bubbla.
En flicka i en bubbla...
Ty ingen är så ensam som hon.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-25 21:11



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Mycket bra beskrivet!
Känner igen känslan.
2008-06-16

  charlotte hedendahl
Mycket väl förmedlad känsla!
2008-05-25

    Issand.
finfin
beskriver känslan bra!
2008-05-25

  Flickan utan vingar
Förmedlar känsla... Bra :)
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny