Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min hörna av världen?


skolväggar

den gula färgen
sjuklig

där bland, rovdjuren
forsar
leder
faller och
strömmar

sanningen
och jag är rädd
rädd

endast ett liv
en människa
ett medvetande
i livens rum

är oändliga nummer
av portar låsta
de få
öppna
kommer
stängas




Fri vers av Issand. VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-25 21:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ryyyyyyys...en tid jag helst vill glömma!
2008-08-17

  HerrGlad
Jag känner det,
Hur det kommer närmare :O
2008-08-11

  Eva Langrath VIP
Ja det smakar skola lång väg. Fint skrivet
Eva
2008-08-11

    Knasboll
jag får rysningar.
sjukt bra!!

*bokmärkt*
2008-06-26

  Mäkitalo
Assnyggt skrivet
man får verkligen känsla av skola!
bra
2008-06-16

  Ulf Lagerholm
gottskrivet om skolans trånga värld, att vara lyhörd och \"nervlätt\" passar liksom inte in i den kalla korvstoppningsfabriken
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP