Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något av en aforism -  det sägs att silkesmasken bara spinner i solljus




Silkesmasken spinner bara i solljus

 

Det var inte i solljus jag lärde mig själv att lysa

det var i mörker jag sökte en stråle att växa ur

det var mörkt när jag började väva min nya klädnad

hud och liv växer inifrån.

 

Kanhända en omvänd väg mot naturens

där silkesmasken spinner kokongen

bara i solsken.




Övriga genrer av Cadena
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-26 12:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
Å vad jag njuter av den här bilden. Och känner hur mörkret läker själen. Ljuset lockar kanske till spinnande för att något måste få en kokong att växa i!
2008-05-27

    ej medlem längre
Ljuset kommer inifrån.
2008-05-26

  Quasimodo
Fint för kraften i att växa och bli !!
2008-05-26

    wildrosen
Så vackert...
2008-05-26

  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena