Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nanna

Seans med slutna ögon,
Silverpilar genom rinnande ögon
Euforisk över ditt och mitt nattliga neonöde,
Som slumrar i märgen, lyser svagt som
Havets oändliga omkrets, som den
Galaktiska hierarkins kejsare
Utan kläder, en kritvit
Skrikande nyfödd hjälplös drake.




Fri vers av isidore
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-26 14:17



Bookmark and Share


  mayhem and order
Å vad snyggt du väver texten till en underbar känsla. Vill citera alltihop men inser dumheten i det så du får mentalt se min överstrykningspenna över hela alltet. Tack!
2008-05-26

  Ola Rydberg
Häftigt språk i denna
gillade speciellt
( Euforisk över ditt och mitt
nattliga neonöde)
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore