Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite halvgalet kloka ord

Ju närmre jag kommer ljusets öppning

desto mindre förstår jag

mörkrets början




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-26 14:51



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Mörkret börjar ljusna
eller är det ljuset som börjar mörkna...?

Snyggt filosoferat.
2008-06-06

  Quasimodo
Klokt och sant för det !!!
2008-05-27

    Maria Malm
Ibland ser man inte klart var början och slut finns..
2008-05-27

  Maria T
Det är skönt att gå mot ljuset
2008-05-27

  bergsdotter
så sjukt sant,
orden fick mig att börja tänka.
superbra !
2008-05-27

  albertina
så sant så sant.
det är ju precis så det är.
bra att du fick klarhet min vän =0)
2008-05-26

  aol
såvackert så sant
2008-05-26

  papessa
det finns ingen börja och inget slut kanske
2008-05-26

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Det har du rätt i.
Ser alls ingen galenskap i det.
Tvärtom.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP