Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nanna...

Sen,
För jag väljer livet
Förtidigt född, höga klagan;
En visa går.

Vidare
Häråt
Däråt, nu
Marschen
Genom klarblå pinolek.

Du är en skugga, genom
Dig en skugga, dunkla
Minnen.

Vi två, kristallgrotta, återförening
Jaget tillbaka i ekot i

Avgrunden; vilse
I en snäckas vibrationer
Från generationer,

Allena vaknar solen
Somnar i stillhet bredvid horisonten
Där ljusen susar blygt.




Fri vers av isidore
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 16:04



Bookmark and Share


  mayhem and order
Du gör nå´t speciellt med dem här....kanske för att det är det hon är. Oavsett så gör du det så bra...\"del 4 &5\" bränner fast i hjärnbalken
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore