Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där jag bor, finns vinden nästan alltid utanför mitt fönster, .


Genom orkancentrum

Närmare orkancentrum
blåser vinden ännu hårt
Men den med goda ögon
och som är på rätt väg
skymtar långt där borta

Att solen bryter fram
genom väggen av grå moln

Du har kommit in
till själva mittpunkten
där stillhet råder
och ljuset blickar ner
på den som hittat dit

Försök ta vara på den korta tiden
innan nästa gråa vägg
som till synes utan dörrar
närmar sig från andra sidan

Jag önskar dej gärna "Lycka till!"
Du som flyger genom stormen
att dina vingar de ska hålla
att du kommer ut igen
och att du hittar dit du ska.




Fri vers av Dionysius
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius