Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans blomma

Längtans blomma
på väg att öppna
sina knoppade höljen
frustande mot solens
heta hand

Längtans blomma
på väg att rämna
riva murar av sten
och sand

längtans blomma
gror ur den svarta
nattens jord
när vi vattnar
med kärlek
och hjärtats ljus

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 19:11



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet och vallmobilden, älskar vallmo! det är verkligen längtans blomma!
2008-05-26

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~