Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar de våra själar tar de våra liv. .




USA försvinn från Irak

Tar de våra själar tar de våra liv

tar de våra hem tar de våran trygghet

tar de våra kroppar tar de vår hälsa

tar de vårat land tar de vår kultur

jävla USA försvinn från Irak nu

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 19:28



Bookmark and Share


  Che Buzaglo
Helt fantastisk dikt!
Det främsta bevis jag sett på att samarbete mellan dikt och politik är långt ifrån omöjligt.
2008-05-27

  friheten
Fantastiskt bra!!!
2008-05-26

  JohannaCarlsson
Väldigt Bra!
Du är verkligen duktig!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn