Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort och honungssött om blommor och bin. Från kliande fingrar en natt i Göteborg


Psithyrus *

 

Ett jävla bi, det är vad jag är
och det duger i vissa lägen
Ibland kan jag jobba och streta och så
Ibland är jag bara i vägen
Jag är inte vackrast, jag är inte störst
Visst kommer jag fram men jag är aldrig först
Försök på försök för att bli mindre svag
men blir inte mera än... jag

Men

jag kan respektera din fascination
även om den kan besvära
för ingen här vill dig så väl som jag
Humlan är inte ens nära




Fri vers av sorgsen
Läst 596 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-27 00:16



Bookmark and Share


  Banehallow
Komiskt med en stingande undermening.
2008-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Men

jag kan respektera din fascination
även om den kan besvära
för ingen här vill dig så väl som jag
Humlan är inte ens nära

Detta griper tag i solarplexus!

Sådan skillnad det är mellan att vilja någon väl och att hålla av någon...

De flesta brukar vara besvärade av min fascination.
2008-05-27

  Smultris
;)

Hjärtat då :)
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen