Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berätta

Säg att du ser samma saker jag ser.
Att du hör samma saker jag hör.
Att du tänker samma saker jag tänker.
Säg att du har samma drömmar som mig.
Samma hopp som jag har.
Samma inlevelse och fantasi.
Berätta hur mycket du vill uppnå.
Hur ofta du tänker på andra.
Hur lite du hatar.
Förklara varför det finns orättvisor.
Varför alla inte är lika.
Varför vi inte kan acceptera.
Ge mig allt du äger,
allt du någonsin haft,
allt du skulle vilja ha.
Och jag ger det tillbaka till dig.
Så mycket som du betyder för mig.
Så många tankar som handlar om dig.
Så ofta jag ler när jag hör dina ord.
Du är det jag ser, hör och tänker.
Du är min dröm, mitt hopp, min inlevelse och fantasi.
Du är allt som betyder något.
Och jag släpper aldrig taget om dig.




Fri vers av Migu
Läst 644 gånger
Publicerad 2005-06-29 00:37



Bookmark and Share


    Malin Johansson
Fin dikt, jätte söt dikt, och mkt igenkännande känsla...
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Migu