Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran.



Du undrar om jag tycker om dej

Mer än för sex….

Jag undrar

Undrar

Undrar

Jag med…



Men å andra sidan

Om de nu skulle vara så

Det finns väl värre saker

Man skulle kunna göra

I så fall…


T ex låtsas tycka om nån

För att få sex…




Fri vers av LassO
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-23 14:54



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ja....man kan ju undra varför någon skulle vilja ha ha sex med en person denne någon tycker illa om...

tänkvärd undran...
2008-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Blixtrande logik.
2008-06-23

  Snödroppe
Ops,, känslig nerv i kläm där,,
2008-06-23

  -Ulla Tilemo- VIP
Där har du en poäng!!!
2008-06-23

    Vickin
Men hjälp vad sant det var! bra!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO