Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatörkonstnär

 

 

en annan dag ska jag måla

när jag lärt mig att hålla i penseln
och att blanda färgerna rätt

en annan dag ska jag teckna

konturer av det jag älskar mest
och färglägga i varma toner

en annan dag ska jag strunta i

om jag kan måla eller inte
och jag ska låta penslarna blanda färger spontant




Fri vers av Jojo
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-27 09:08



Bookmark and Share


  Rosmarin
grattis till placeringen bland mest läsvärda!
2008-05-29

  Tabes
Instämmer med föregående skrivare. Du leder läsaren fram till en känsla av befrielse! Denna bokmärker jag genast!
2008-05-27

  Rosmarin
ja det slutet känns som en lättnad - kunde pusta ut efter alla dessa självpåtagna krav jag läste där i början!

fin form på dikten! med det upprepade temat en annan dag
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo