Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då...




den där dagen, ja den var som alla andra

inget speciellt med den alls


men det var den dagen en känsla släppte mig

tron på att det var vi intill evighet


förståndet som fått lega i träda kom tillbaka

såg med nytt ljus på allt som hänt


begrep äntligen att det inte var levande längre

inte värt att bevara ens för bevarandets skull


det var då en känsla släppte mig

och jag gick vidare


tog den dagen ett steg längre ut mot frihet

ut än jag tidigare vågat




hand i hand med mig själv






utan dig





Fri vers av sunnanvind
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-27 09:30



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Insikten.. som får oss att gå hand i hand med oss själva. Suveränt skrivet!
2008-05-31

    Lindizz
om att känna en befrielse och släppa taget, gå vidare..din text bär en styrka i orden, gillar slutraderna. Kanon skrivet!
2008-05-28

  Tabes
Texten ger en härlig känsla av avstamp. Befriande!
2008-05-27

    Maria Malm
Ordet befriande finner sin naturliga plats i denna kommentar..och visst är det viktigt att kunna gå hand i hand med sig själv..
2008-05-27

  Lars Granlöf
Styrkan är det vackraste
med den här bilden.
2008-05-27

  anits VIP
Så vackert och ändå vemodigt
men med en frihets känsla
underbar dikt
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Ser dig där i dörröppningen, med ljuset strålande emot dig...
2008-05-27

  Jack_iX
Befriande läsning om att släppa taget o bli fri.
Upplyftande ord ...
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind