Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mitt pappershjärta har inte slutat slå för dig än

Jag är trött på
att bära bubblande tårar
i magen men ibland har man
gjort sig förtjänt av smärtan
Jag längtar efter det som var
och sånt som
kunde blivit men ibland
får man skylla sig själv
Är det inte så?


Vår vänskap spricker
långsamt men jag
låter skärvorna av
oss ligga
För trött för att
lösa allt när
mörkret kittlar mig i sidan


Det finns foton som
det gör ont att titta på
för de känns så långt borta
och du känns
längre bort ändå

Jag saknar ändlöst fnitter och
låtsassjälvmord
på engelskan



Minns du lyckan på våra läppar
när vi insåg att
vi hade varandra?
Man kan få trehundra
allahjärstansdagskort
men ändå vara
ensam så vi fyllde tillsammans
ut tomrummen mellan våra
pappershjärtan


Jag kan skratta och gråta och skrika
men det som var kommer
inte tillbaka och
bytt är bytt kommer aldrig mer igen
Jag vet inte mycket
men jag vet att jag saknar dig
Det finns inget vi
längre och
trehundra nya
allahjärtansdagskort
kan aldrig fylla ut
tomrummet
efter ditt leende





Fri vers av mirrorball
Läst 648 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-27 21:15



Bookmark and Share


  Mess
Tårar rinner ner från mina kinder. Vilka känsla tjej! Detta var en av de bästa dikter jag läst. Berörde mig ändå in till pulsådran inne i min kropp och det är långt in, jag är djup. Tack för denna dikt! UNDERBAR!!!
2009-04-08

  polka-gris
jag bokmärkte den här för länge sen för att hitta tillbaka till den, men inte förrän idag läste jag den igen... och ojojoj vad den berörde mig!!!
mer än vad den kanske hade gjort om jag hade läst den då.
det här är underbart bra:)
2008-09-19

  Junibarn
Absolut en av dina bästa. Fullt på allt, du målar sjukt bra
2008-05-31

  julia.s
Tårar i ögonen men ändå ett leende på läpparna,
det har jag när jag läser den här dikten.
Så underbart fint. <3
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball