Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


ett



ett be-ro-ende
ställer in viljans lust mot

o-be-ro-ende




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-28 14:16



Bookmark and Share


    Iza
riktigt bra!
2008-06-02

  Rachel Roth
mitt i prick
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP