Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda och smarta fiskar


Det sägs att endast döda fiskar

följer med strömmen,

men jag skulle vilja påstå att

det är de smarta fiskarna



De dumma fiskarna

stångar sitt huvud blodigt

mot strömmens strida vatten

och snart lär de vara döda fiskar....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 474 gånger
Publicerad 2008-05-28 16:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Knappast.
Och skulle det vara så så har vi i alla fall levt maximalt.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis