Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min egen hud




jag kommer att brinna
och brinner längs
min egen hud
brinner min egen hud
i små flikar av dagsljus
skymtar solen
bränner dagsljus till
kvällsljus till nattljus





Fri vers av Turid
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-04-27 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid