Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar (haiku)



En porlande bäck

rinner långsamt fram i sol.

Döden syns ej till




Bunden vers (Haiku) av Askes
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-29 00:04



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Denna tycker jag om

Får mig att tänka på alla de gånger jag och min bror
byggt små fördämningar - barndom
löv, stenarn och grenar
Bekymmrena var avlägsna.

Får också känslan av att bäcken tillslut kommer
ta sig fram till det stora öppna vattnet ...
2008-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Somliga syns inte, men finns ändå...
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Askes