Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Int ett skit

Det livslånga schizofrenins
offer var färdig med
Inombordsinfernot

Vilket
skulle leva vidare
ömsa själ;

mannen hade inga timmar
kvar i livet
berättade hans huvud.

Den ilande upprinnelsen
till frågan du
känner

Som kyla över
ryggen,
Är tiden som är ute.




Fri vers av isidore
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-29 12:56



Bookmark and Share


  Carlita
jag gillar hur huvudet berättar, samt ömsa själ. det blir så klart när du skriver det här, det är klart man kan ömsa själ. jag ryser lite med denna.
2008-05-30

  maia
asså bilden funkar skitbra
2008-05-29

  maia
mm..
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore